in

VIZIONARA LUCIANA

Ma numesc Vizionara Luciana, Binecuvantarea de a face bine pe acest pamant o am de la Bunul Dumnezeu inca de la nastere, iar puterile si descantecele le-am mostenit de la strabunica mea cunoscuta cu aceasta aura din generatie in generatie, unica si inegalabila stiuta de tot ce inseamna mistere si paranormal !

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Prima viziune am avuto la 6 ani,atunci m-am speriat dar usor,usor am inceput sa ajut diferite persoane.Singura mea multumire e s vad oamenii impliniti,sa ii scap de cele mai grele obstacole din viata,probleme,sa le alung blestemele si sa i ajut sa duca o viata buna pe pamant!

Harul meu a fost descoperit de catre strabunica mea cand la varsta de 7 ani am descantat pentru prima data impreuna cu ea in dezlegarea unor blesteme in miez de noapte pe un lacas sfant la o apa curgatoare sorocind un ritual puternic !

De atunci am primit puteri magice de catre tamaduitori ca pot dezlega binele de rau. Destul de multe,deoareece de-a lungul timpului am reusit sa rezolv multe cazurii complexe. Necesita mult efort rezolvarea unui asemenea caz? Fireste,consum foarte multa energie,dar nu ma plang.Sunt multumita atunci cand vad ca truda mea da rezultate pozitive.

Vizionara Luciana rezolva cazuri de cununi legate, facut de urat, argintul viu, alcoolism, aduce persoana iubita la prima sedinta si de la orice distanta blesteme pe casa, pe soarta, stres, durerile de cap si picioare inexplicabile, dependenta de droguri, jocuri de noroc, sporul casei al firmelor si multe alte cazuri.

Vizionara Luciana:

  • ajută oamenii cu dezlegări de cununii, farmece și blesteme
  • Prezice 100% trecutul, prezenul și viitorul
  • Dezleagă farmece, cununii, blesteme
  • Vindecă femeile ce nu au rod în pântece sau sunt blestemate
  • Scoate arginul viu
  • Vindecă alcoolismul
  • Fac de spor de casă și în afaceri pentru binele casei și al aproapelui
  • Împreunez soț și soție sortiți
  • Împreunez iubită cu iubit

Află mai multe despre Vizionara Luciana de pe siteul personal: tarotprofesional.ro

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Written by Vraciul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VRAJITOAREA FLORICA

VRAJITOAREA LUCIA